Online leren

Ontwikkel de fotograaf in jou

ONLINE LEREN

Online leren is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Hoe fijn is het om in je eigen omgeving en in je eigen tempo te leren wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Wanner je het meest gemotiveerd bent zijn we productief en nemen we veel meer kennis op.

FINE ART PORTRET

in deze cursus leg ik een basis om met weinig middelen fraaie beelden te maken. Met kleine investeringen kan je al grootste resultaten behalen. De mooiste camera’s, de duurste studiolampen en kledingrekken vol met exclusieve jurken, daar mag je van dromen als einddoel. Toch is het niet nodig om een goed geboekte portretfotograaf te zijn. Het zijn niet de spullen die een mooi portret maken, het is jouw kijk, jouw invulling en jouw passie.

PHOTOSHOP

Met Adobe Photoshop is het mogelijk om werelden te creëren die alleen in je verbeelding bestaan. Kaat Stieber – fotograaf en digital artist – heeft de afgelopen jaren haar ideeën tot leven gebracht in Photoshop. Haar passie is surrealistische digitale fotomontage, deze werken zijn internationaal beloond met awards en over de hele wereld te zien.

  • Uitverkoop!

    Fine Art portret

    Oorspronkelijke prijs was: €59.00.Huidige prijs is: €29.00.
  • Uitverkoop!

    Photoshop Manipulatie

    Oorspronkelijke prijs was: €59.00.Huidige prijs is: €29.00.